Khamis, 3 September 2009

NAK KENAL PARPUKARI????blogger upahan umNO yang kuat mencarut

ini ialah gambar blogger upahan umNO yang menumpang mencari sesuap nasi haram dalam sidang DUN Perak. Ini ialah antara orang yang di "hambat"turun dari dewan persidangan Herritage. Dengan gaya samseng dirasuk, beliau turun juge ... mengikut rakan ....itulah PARPUKARI!!! link blog saya namakan parpukarat...gambar dari Budak Ipoh Timur

13 ulasan:

tok ggawo berkata...

salam ! tuan tanah...

mamak ni juga lah yang mempromosi minum arak, take beer...

mountdweller berkata...

Melayukah dia? Tapi tengok gayanya sumpah seranahnya memang padan dengan tuannya!

anak muallaf berkata...

salam Dato,

parpukari ni tengok muka macam DKK.I,m agree wh mountdweller.

baginda® berkata...

MELAMAK je rupe nye... kompem bulu cam siamang... penipukari ghupenye yg sehat nih..

Demokrazi-Papaya berkata...

ni close up beruang tanah ni http://twitpic.com/g8o2q

parpubasi berkata...

La bila tengok orangnyer sesuai benarle dgn sikapnya... maaf kerana teringin sangat nak mencarut.. mcm H1N1.....

Tanpa Nama berkata...

Ada dua ekok lagi baruah, satu berhati batu dipanggil ROCKY yang satu lagi ANJING (BigDog).

Kalau tenguk gaya memang nama tu sesuai sekali. Nak kenal rupa pegi link:

http://malaysianunplug.blogspot.com/2009/08/pass-mujahid-yusof-dares-zakhir-mohamed.html

Singh Is Kinng berkata...

Kalau tak cukup bukti dan fakta jangan cuba nak mengata, fitnah jadinya.

Setahu aku tak de sape yang bayar Parpu. Lain lah bloggers PAKATAN HARAM siap ada gaji bulanan.

lempeng berkata...

jumpa besok mamat ni aku nak lastik kepala dia... lepas tu sagat muka dia kat jalan.

Londo berkata...

ni mana punya sing sudah pandai main blog... wei macha balik da kasi sampul ko punya pipit lagi bagus

Londo berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
dato' berkata...

Eiyy singh! kalau aku tak tahu aku tak cakap..... ko tanya parkukarat...hamidah dah bayar ke belum elaun kerja dia....

Tanpa Nama berkata...

puak-puak pencacai UMNO tengok muka pun kenal, sbb tiap-tiap hari mentekedarah duit haram