Selasa, 27 Oktober 2009

LAWAT TAPAK TRAGEDI









7 ulasan:

rizuan mh berkata...

tak abes2 nak amek kesempatan ats kesusahan org lain..

lepas ni timbul la cerita kononnya semua tu angkara BN/UMNO..kononnya balasan la apa laa..kononnya salam BN semata-mata, sedangkang itulah ketentuan qada qadar.

bukakla mata siket..celik hati tu.kami rakyat Perak dah faham sgt dah..hanya BN yang boleh tadbir Perak tak kira apa pun mslh yg berlaku.

PAS akn terus dilembukan.

Teluk Bakong berkata...

hoi duan

kalau student tu buat le kerja sebagai student jangan dok sibuk berpolitik

abufaris berkata...

Mcm mana boleh buat jambatan takde foundation support kat tapak dia?
Ada ke patut main himpit dgn batu je...kurang ajor betui puak2 ni..

Kontraktor tu buat jambatan ikut rasa sedap dia gamaknya...Takde langsung kiraan loading factor dsb..

dino.yp@gmail.com berkata...

X-MB Perak dan juak2 PR cari publisiti murah.

Tanpa Nama berkata...

Siapa kontraktor jambatan tu? tentu boleh agak punyakan.

Dah buat jambatan tak betul senang je cakap salahkan Qada dan Qadar?

Tanpa Nama berkata...

yang baju merah tu sapa plak dato??

dato' berkata...

betul tu rizuan..deme ni cari salah sebab umNO selalu tutup salah!
tapi perasan tak gerombolan lalat merah tu.... deme ni betul macam lalat taik hurung bangkai...nak tahu siapa tu???
itule.WANITA umNO SKUAD PENYAYANG...