Ahad, 6 Mei 2012

OIIII JANGAN BALIK....

umNO mula beralih isu setelah isu Ambiga tak masuk kepala. Isu Ambiga jadi bahan ketawa kerana hujah menyatakanAmbiga mempergunakan orang Islam di aggap sebaliknya. Ambiga tak dapat keuntungan dari Bersih . Yang untung ialah rakyat. Maknanya Ambiga digunakan oleh rakyat.  itu sifir mudah di kampung.... yang Najib tersalah menilai.

Kini Najib dan koncu koncunya mencanangkan himpunan Bersih 3 bertujuan menggulingkan kerajaan seperti Mesir. Berhimpun di dataran Tahrir.... Sekali lagi Najib tertipu atau menipu diri sendiri. Macam orang takut hantu...nampak daun pisang pun macam hantu. Mat Maslan antara yang mencanang idea trauma Najib... sapa lagi nak tolong "terang" kalau bukan penerangan... Orang lain nampak tak minat pun dengan idea mengarut ini.

Apakah Najib tak tau yg datang ke Kuala Lumpur hari tu kebanyakannya dah beli tiket balik? Yang tak beli tiket balik pun hanya kerana bimbang ditahan polis yang tak bagi balik awal. Idea Najib tu rupenye telah dirancang barangkali apabila perkhidmatan tren LRT dan pengangkutan awam dilumpuhkan seketika.

Ketika rakyat dah nak balik , stesen LRT di tutup... Tiba tiba polis yang jaga dataran merdeka kejar orang yang dah nak balik... mungkin mereka dah siap tilam dan bantal nak tido di Dataran Merdeka kut... tiba tiba orang semua nak balik setelah diumumkan himpunan berjaya mencapai sasaran. kesian pak polisi yang dan mimpi makan free... tiba tiba peserta himpunan plak nak balik... tu depa kejor...

""oiiii jangan balik"... agaknya itulah isyarat polis... sapa balik depa belasah.... agaknya le le... kan itu idea Najib???

1 ulasan:

Abang Sayang berkata...

Kekejaman Polis - Generasi Muda Perlu Memberi Pengajaran Setimpal Kepada Pemimpin BN dan UMNO. ( Lihat sendiri BUKTI, perjuangan PUTERI dan PEMUDA UMNO tidak lagi berguna untuk generasi baru )
1~BUKTI 1
2~BUKTI 2
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4 * (NEW)
5~BUKTI 5 * (NEW)
6~BUKTI 6 * (HOT)

Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~http://www.youtube.com/watch?v=HcQD_NfslkA&feature=relatedSumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155