Selasa, 10 Ogos 2010

CINTA BERSEGI umNO....

umNO masih terkial kial mengharapkan agar PAS menerima lamarannya atas nama melayu. Bagi umNO dan pencacainya, melayu akan selamat jika PAS bersatu dengan umNO. Kononnya perkahwinan dengan umNo akan menyelamatkan melayu. umnO DAN PENCACAINYA terutama Tok Harusani sangat marah PAS berkawan dengan DAP yang bukan melayu dan kononnya anti Islam.

Malangnya semua pencacai itu termasuk Hariusani menjadi mufti yang pekak, buta dan tuli bile Chua Soi Lek menghina Islam. Apakah semua terlupa bahawa chuA ialah pelakon seks Yang memimpin MCA adalah isteri sah umNO. Kalau sayang sangat dengan Islam atau melayu sewajarnya golongan ini terlebih dahulu meminta umNO menceraikan talak tiga parti MCA itu.

Semua menjadi pekak badak dengan apa yang di sebut hero seks ini seolah olah MCA ini hanya lah seperti PERKASA yang menumpang kasih orang tak sudi. MCA ialah isteri sah umNO. Tak de gune PAS atau parti melayu mana pun bersatu dengan umNO selagi umNO masih beristerikan MCA, MIC, Gerakan dan berbelas lagi bini campuran bukan melayu.

Lebih mudah bagi PAS menyatukan melayu melalui Pakatan Rakyat yang hanya beristeri dua iaitu PKR dan DAP. umNO dalam Barisan Nasional adalah parti caca merba dan kahwin campur yang berbagai. Apakah Perkasa yang masih menagih cinta bersegi umNO tak sedar semua ini? Apakah para ilmuan termasuk mufti tak ada mata untuk melihat hakikat ini?

Presiden PAS lebih arif dalam menjelaskan usaha menyelamatkan melayu ialah dengan menggabungkan mereka bersama PAS yang menjulang cita cita Islam. Hanya Islam yang menyelamatkan Melayu...

Sewajarnya semua yang mengharapkan PAS bersama umNO mencadangkan agar umNO menyertai Pakatan Rakyat kerana dominan melayu di dalam Pakatan Rakyat kerana dua partinya dipimpin oleh melayu berbanding umNO yang hanya menjadi tunggul di dalam Barisan Nasional dari berbelas parti bukan melayu...mana lebih Rasional???? harap Harusani fikirkan dengan akal ....

1 ulasan:

Aa berkata...

Bukak blog ini akan ada kata: Warning: Enter this site may harm your computer.
Kata dek b.a.g.i.n.d.a. kena buang link blog Pemuda Besut baru okey try la.