Selasa, 1 Januari 2013

AMANAT HAJI HADI... LIHAT VIDEO TGHH BUAT PENJELASAN LIVE

Penjelasan isu Kafir mengkafir ni sah isu politik. Malangnya ogamawan terompah jamban turut terheret dengan isu ini. Mereka tak malu dipergunakan umNO kerana mereka rezki mereka yang mewah dari tangan umNO barangkali.

Setiap kali PRU maka umNo akan jaja isu amanat Hj Hadi. Malangnya bila TGHH nak selesaikan mereka mengelak. Pertemuan yang dirancang dibatalkan. Terkini TGHH minta sejam di saluran TV utama. Itupun puak ni takut. Macam macam komen diberikan sebagai alasan tak bagi. Malang Harusani tumpang sekaki walaupun kubur dah panggil banyak kali. alau Harusani jujur untuk Islam, dia sokong TGHH untuk beri penjelasan. Dia bukan tak tau kaedah Islam, yang dituduh mesti membela diri. TGHH dah diserang banyak kali dalam TV, wajar TGHH menjelaskan melalui saluran yang sama.

TGHH juga dah setuju kalau ada soal jawab masa penjelasan tu. Apa yang ditakutkan lagi. Bawakle sapa sahaja. Jangan lupa ... TGHH pernah cabar Pope John Paul dari Vetican berdebat isu Islam sakitar tahun 90 masa Pope lawat Sabah... TGHH tak pernah gentar untuk berdepan dengan sapa sahaja menerangkan tentang Islam... Bukan macam Najib.... penakut nak mamposss..

Sebagai promo live tu nanti kalau Rais Yatim dan BN berani...aku siarkan dulu penjelasan 2001..

Tiada ulasan: