Ahad, 22 Mac 2009

IKRAR PEMUDA PAKATAN RAKYAT

Himpunan Pemuda Pakatan Rakyat telah berlangsung di Pusat Tarbiah PAS Trong. Majlis bermula sekitar jam 5.30 petang dimulakan dengan ucapan Mustapha - Pengarah Pemuda yang juga Timb Ketua Pemuda PAS Perak Turut berucap ialah Ketua Pemuda DAP YB Anthony bersama Ketua Pemuda PKR- Samsul Iskandar. Majlis yang sepatutnya bermula jam 3.00 petang terpaksa ditunda. Kebetulan berdepan markaz PAS Trong , berlangsung majlis umNO sebelumnya di dewan orang ramai.

Majlis Perlancaran Gerak Kerja Pemuda di lancarkan oleh Ust Nasaruddin Tantawi mewakili YB Salehuddin Ayub yang terpaksa bergegas ke Johor kerana ayahnya dalam keadan tidak stabil setelah terlibat dengan kemalangan. Kemuncak Majlis ialah Ikrar Pemuda untuk berkerja memenangkan calon Pakatan Rakyat yang akan diwakili oleh PAS. YB Anthony mewakili pemuda DAP telah menyerahkan bendera sebagi tanda sokongan DAP kepada calon PAS.

TANDA BERSAMA

IKRAR BERSAMA UNTUK MENCURAH MASA , TENAGA DAN NYAWA UNTUK KEMENANGAN CALON PRNASARUDDIN PENUH BERSEMANGAT MENGINGATKAN TENTANG KEMENANGAN KONSTANTINOPLE OLEH MUHAMMAD AL FATEH AGAR DIJADIKAN SEMANGAT PEMUDA


UST KAMAL, SABKI ANTARA PEMIMPIN PEMUDA PUSAT YANG BERSAMA.


YB ANTHONY MEMBERI KOMITMEN PEMUDA DAP UNTUK BERSAMA SEPANJANG KEMPEN. BELIAU ANTARA YANG BERJANJI MEMBERI KOMITMEN SEMINGGU MEMBANTU BKT GANTANG SELEPAS PENAMAN CALON.


ANTARA PETUGAS TAMBUN YANG BERSAMA HIMPUNAN PEMUDA.

1 ulasan:

Hj.Mat berkata...

Kekalkan semangat Permatang Pauh dan Kuala Terengganu
Insya Allah kita berjaya