Selasa, 8 September 2009

WAJAH SI MULUT CABUL....


Oleh kerana ramai yang berminat dengan si mulut cabul parpukari (parpubasi) ni..seorang kawan telah mendapatkan gambar lebih jelas . Saya ada link kan blog busuk dia ddengan nama parpukarat. mungkin ini boleh menglamourkan dia namun untuk kita kenal rupa orang yang sebusuk namanya..dengan berat hati saya pejamkan hati untuk memburukkan blog ini dengan gambarnya. Saya telah beberapa kali memberi komen dalam blognya namun tidak disiarkan.

Patutle macam tu tulisannya rupanya serupa je watak orangnya..beliau dan rakan sespecies denganya yang makan gaji lebih kurang rm2000 dengan umNO istemewanya hamidah semata untuk buat blog maki hamun dan fitnah kepada pemimpin pakatan Rakyat. Saya cadangkan sesiapa yang melihat posting mereka yang boleh didakwa atas hasutan sila buat laporan polis..depa ni bukan berani sangat..spesies hishamudin auwww je..dua tiga kali kena report kecut le.....

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Spesis 786 rupanya...Hmmm..patutla ada "kari" kat belakang nick dia tu...

Tanpa Nama berkata...

Ini bukan ParpuKARI la..Ini Parpu TAIK..kah3

Tanpa Nama berkata...

Hahaha..parpukari mamak tongkang boroi macam lembu bunting.kahkahkah..mulut cabul tak padan dgn huduh..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Hahaha..parpukari mamak tongkang boroi macam lembu bunting.kahkahkah..mulut cabul tak padan dgn huduh..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

akupun selalu hantar komen, dari 10 baru satu dia luluskan... bagus gak cadangan kau tu, ajak blogger2 PR buat laporan Polis, sekurang2 atas tuduhan mengeluarkan kata-kata lucah dan mencarut, bab ni yg aku paling tak boleh blah dgn dia.. setiap posting mesti kutuk pimpinan PR dgn mencarut.

tuannye pun dah kenal, bagi gambar dia pada polis.. biar dia tau langit tinggi rendah.

Tanpa Nama berkata...

Parpukari menghasut orang menyokong pendemo kepala lembu..takyah layan, padan muka.

Tanpa Nama berkata...

Parpukari menghasut orang menyokong pendemo kepala lembu..takyah layan, padan muka.

Tanpa Nama berkata...

Parpu badan je besar tapi takde telor penakut nak siar komen orang pr.
Kebenaran memang pahit untuk ditelan.
mmuahahahaha

Pak Oncu berkata...

wahai kawan kawan sekolian,, ekau org agak lah, berapa panjang kote dia,,,? hahahahhahahahahahahahahaha

Tanpa Nama berkata...

tu kalau dah jatuh sure susah nak bangkit, jumpa tampar je bagi telentang pastu pijak ramai2...

parpubasi berkata...

Bila ana baca komen para sahabat kat sini, ana tergelak sensorang kerana komen2 para sahabat semuanya bernas.... Buat pengetahuan semua, sejak PARPUBASI dan DATO` mengenali siapa si parpukari ni yang sebenarnya, dia langsung tak berani siar komen2 kami... jadi ana nasihatkan para sahabat pergi link ke blog maya khairy dan `belasah` parpukari kat situ..... Selamat Berjuang......

Budak berkata...

Nama sebenarnya Salim bekerja di Bank Muamalat Malaysia Berhad Tingkat 25 Menara Muamalat.

Mamat nih memang tak berotak (pass SRP jer) tapi boleh jadik Bank Officer sebab cable and croni CEO lama yang dah kene tendang..

Kesian..kenapalah Bank sanggup simpan berok keling nih..